A Kito kemping külön érdekessége, hogy a család igény szerint vacsorát is készít a vendégeknek. Van egy nagyon kellemes kerthelyiségük, de kívülről nem reklámozzák magukat. Felix (a tulaj) szerint a finánzoknak nem kell mindent feltétlenül tudniuk…
Az étterembe a munkamegosztás a következő. Felix a grillmester, asszony készíti a köreteket, nagymama mosogat, előkészít, a nagylány pedig felszolgál. Ez már eleve szimpatikussá teszi az egészet.
Felix a grillezéshez egy helyi tölgyfajtából készít egy nagyobb parázskupacot és mindig ebből húzott a grillrács alá friss parazsat. Faszenet soha nem használ, elmondása szerint csak kemény fából készült parázson lehet igazából grillezni. Szinte bármilyen hús elkészíthető a grillen. Mi halat választottunk (azt hiszem vörös sügér), tintahalat illetve egy marha bélszínt. Előre meg kellett adnunk amikor visszajöttünk a kempingből, miből hány adagot kérünk és amikor este 8-kor leültünk akkor kezdték el sütni az alapanyagokat és negyedóra múlva már asztalunkon is volt a menü. A vacsorához én helyi fehérbort illetve Felix Plavac vörösborát ittam. Maradjunk annyiban, hogy a grill ételek azok remekek voltak.
Egy adag hal körettel egyébként 100 Kunát (4500 Ft) a bélszín 130 Kunát kóstált.